ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy

Bad på hytta er en drøm som stadig flere velger å gjøre til virkelighet.

Ofte skaper man rommet med et stort innslag av egeninnsats. Da er det viktig å huske på at det stilles helt andre krav til det elektriske materiellet på våtrom enn ellers i hytta.

Bruk riktige brytere

2-polet bryter tilpasset våtrom. Foto: ELKO.

Brytere for våtrom skal være 2-polet, ikke 1-polet. Hva betyr det, spør du kanskje? Du er jo ikke elektriker!

Svaret er enkelt sagt at mens en vanlig bryter for tørre rom bare bryter forbindelsen på én ledning, bryter den topolete bryteren for våtrom forbindelsen på begge ledningene. Dermed er lyset eller de elektriske apparatene helt strømløse, det er det tryggeste.

ELKO har et stort utvalg brytere, til både våtrom og vanlige rom. Sjekk utvalget og se hva som passer ditt hjem.

Se etter det sorte ”O-tegnet»

For å være helt sikker på at det monteres riktige brytere i forbindelse med våtrom, er brytere med to poler merket med et lite, sort ”O”-tegn nederst på vippeknappen av bryteren. Det skal ikke være mulig å ta feil.

Og så må du huske på at det ikke er du som skal montere disse bryterne, men en godkjent elektriker. Bare så det er sagt…

Trenger du hjelp med montering? Finn din elektriker!

Enkel varmeregulering

ELKO Super TR er en strømsparende termostat og regulator. Foto: ELKO.

Det er deilig å ha det passe varmt på badet. Derfor er det lurt å montere en skikkelig termostat, som i tillegg til temperaturen også kan regulere når varmen skal heves, senkes eller slås av eller på.

ELKO Super TR er en slik termostat. Den er enkel å bruke, med et tydelig display på norsk. Du kan stille den inn så den hever og senker temperaturen akkurat når du vil. Det er deilig å komme til varmt badegulv fredag kveld, slik som du stilte inn før du dro sist søndag!

 

 

Stemningsfullt med

utebelysning

Få enda mer glede av uterommet ditt ved å lyssette hagen. Utebelysning skaper stemning, fremhever detaljer og forlenger sommeren.

SE HELE SAKEN

El-utstyr for deg som

ikke har strøm på hytta

Er hytta ikke koblet til strømnettet? Her er løsningene som gjør hyttelivet bedre.

SE HELE SAKEN

Lev grønt

på hytta

For mange av oss er nærheten til naturen noe av det aller beste ved å være på hytta. Hvorfor ikke la det være en inspirasjon til å gjøre hytta litt grønnere, med litt lavere energiforbruk? Det vil du også spare penger på i lengden.

SE HELE SAKEN

Vi er medlem av

Elkonor