ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy

Mange barn liker ikke å ha det helt mørkt når de skal sove. En liten nattlampe kan gi den gode tryggheten hvis barnet våkner om natten.

ELKO Bright Akse + 315 GLE-dimmer

En saftig indrefilet er smakfull i seg selv, men den blir enda bedre med en god saus til. Begge deler er gode alene, men best sammen! Det samme prinsippet ligger bak samspillet mellom ELKOs Bright-serie og 315 GLE-dimmeren. De fungerer utmerket for seg selv, men aller helst bør de få spille på samme lag.

Brannsikre LED-downlights

Innfelte downlights gir et moderne og stilrent preg i rommene de benyttes. Når det er sagt har man tidligere vært nødt til å ta visse forhåndsregler under montering. Årsaken er varmeutvikling fra halogenpærene eldre downlight-modeller ofte benytter. Varme betyr økt brannfare, men går man over til Bright-serien er ikke dette lenger et problem. Bright bruker nemlig LED-pærer, altså pærer som spiser lite strøm og avgir minimalt med varme. Dermed kan Bright Downlights trygt monteres direkte i brennbart materiale.

ELKO Bright Akse er en dreibar downlight med meget godt lysutbytte. Levetiden er på hele 50 000 timer lampene kan bygges inn i lite som 2” nedlektet tak. Har man downlights fra tidligere kan Akse plasseres i eksisterende hull, og det er naturligvis opp til den enkelte om man ønsker downlights i polarhvit, sort eller aluminium. Bright Downlight Akse gir deg dessuten veldig fleksibelt lys, ettersom som lampen kan roteres i alle retninger. Og ønsker du enda mer fleksibilitet går du for en dimmer.

Lys og el-materiell i samme design

Bright Akse er nemlig designet til bruk sammen med dimmer. Under utviklingen ble det lagt vekt på å sikre et flimmerfritt resultat og et bredt spekter i lysstyrke. Det aller beste resultatet får man ved å kombinere Bright med 315 GLE-dimmeren, ikke minst med tanke på designet.

315 GLE leveres i stilrent Plus-design, i de samme fargene som Bright-serien. En 315 GLE-dimmer i aluminium går derfor hånd i hånd med Bright Akse-lys i samme materiale. Det er enda en grunn til at vi sier ”gode alene, best sammen!”

Slik får du akkurat

det lyset du ønsker deg

Savner du å ha litt bedre lys hjemme, for eksempel når du skal lese eller gjøre rent? Disse løsningene gjøre det enkelt å skape riktig stemning.

SE HELE SAKEN

Det gode

stemningslyset

Kjøkken- og spisestuebord gjør ofte ekstratjeneste som familiens arbeidsplasser. Der er det fint å ha godt lys.

SE HELE SAKEN

Smartere lys

på barnerommet

Mange barn liker ikke å ha det helt mørkt når de skal sove. En liten nattlampe kan gi den gode tryggheten hvis barnet våkner om natten.

SE HELE SAKEN

BEDRIFT / NÆRING

Av&på samarbeider med flere av eiendomsutviklerne i Ringerike, Hole og Jevnaker. Quatassum doluptia eum aut assit anihill accatenducil.

Ga. Sunt provid quamuscitiis et eum dent et quas cus inctet eum none dolliam fugitatae eostia qui doluptat. Ibus dolorro dis dolliat aquosam et faceatque volorum et omni cum quam ut porro ma dis nobis si utectem re re laborporest aut adi quos eum faccus re listo dolora vid est od que optatia ssintur alic tem corepro tem volorectium.

SE HELE SAKEN

Vi er medlem av

Elkonor