ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy

Kjøkken- og spisestuebord gjør ofte ekstratjeneste som familiens arbeidsplasser. Der er det fint å ha godt lys.

Godt og klart lys er viktig til hjemmekontoret. Men for middag eller kveldskos ønsker du deg et noe mer dempet lys, ikke sant? Litt mer stemning?

Det er mange veier til stemningsfull belysning. Jo flere lamper du har, jo enklere er det. Da kan du tenne og slukke forskjellige steder i rommet til du får den riktige effekten. Men det finnes bedre måter å gjøre det på.

Alt lys kan dimmes

En dimmer lar deg regulere lyset til akkurat den styrken du vil ha, og den er veldig enkel å ta i bruk. Du kan rett og slett bytte ut den gamle vippebryteren med en dimmer. Men ikke hvilken som helst dimmer. Lyskildene og dimmeren må nemlig passe til hverandre.

En dimmer for tradisjonelle lyspærer virker ikke alltid som den skal hvis du bytter til ”sparepærer” av den sorten som ligner litt på små lysrør. Har du opplevd at de nye lyspærene flimrer, eller rett og slett ikke virker lenger med din gamle dimmer? Det kan skyldes at du bruker en pære inneholder elektronikk som ikke eksisterte da dimmeren din ble utviklet. Dette har medført at mange dimmere i dag er utdaterte og bør skiftes.

ELKO-dimmere gir riktig stemning til alle situasjoner.

ELKO har mange dimmere. Spesielt to av dem er veldig anbevendelige for denne problematikken: ELKO 316 GLED (el-nummer 1410695), og ELKO 315 GLE (el-nummer 1410750). 316 er spesielt utviklet for LED og lave laster, mens 315 er en all-around dimmer som tar det meste. Begge er utviklet med tanke på fremtidig teknologi og LED-pærer.

LED har større muligheter

LED-pærene bruker enda mindre strøm enn sparepærer gjør. De er også veldig kompakte, det gir lampedesignerne stor frihet i utformingen. Det finnes utrolig mange fine LED-lamper, som kaster lyset akkurat dit du vil ha det og gir deg mulighet til å skape mange fine effekter.

Dessuten avgir LED-lampene nesten ikke varme, så de kan plasseres på steder der du tidligere ikke ville drømme om å ha en lyskilde. ELKO har mange ulike dimmere som er perfekte til LED-lys.

 

Slik får du akkurat

det lyset du ønsker deg

Savner du å ha litt bedre lys hjemme, for eksempel når du skal lese eller gjøre rent? Disse løsningene gjøre det enkelt å skape riktig stemning.

SE HELE SAKEN

Smartere lys

på barnerommet

Mange barn liker ikke å ha det helt mørkt når de skal sove. En liten nattlampe kan gi den gode tryggheten hvis barnet våkner om natten.

SE HELE SAKEN

Gode alene,

best sammen!

Mange barn liker ikke å ha det helt mørkt når de skal sove. En liten nattlampe kan gi den gode tryggheten hvis barnet våkner om natten.

SE HELE SAKEN

BEDRIFT / NÆRING

Av&på samarbeider med flere av eiendomsutviklerne i Ringerike, Hole og Jevnaker. Quatassum doluptia eum aut assit anihill accatenducil.

Ga. Sunt provid quamuscitiis et eum dent et quas cus inctet eum none dolliam fugitatae eostia qui doluptat. Ibus dolorro dis dolliat aquosam et faceatque volorum et omni cum quam ut porro ma dis nobis si utectem re re laborporest aut adi quos eum faccus re listo dolora vid est od que optatia ssintur alic tem corepro tem volorectium.

SE HELE SAKEN

Vi er medlem av

Elkonor