ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy

Mange barn liker ikke å ha det helt mørkt når de skal sove. En liten nattlampe kan gi den gode tryggheten hvis barnet våkner om natten.

I barnerommet er det ekstra viktig at belysningen skaper trygghet. Ingen barn er like, og derfor bør også belysningen ta dette i hensyn. Vi viser deg løsningene som gir barna trygghetsfølelsen de fortjener.

Lyset som styrer seg selv

Nå er det slik at mange barn og voksne sover best i et mørkt rom. I stedet for å ha lys på hele natten kan du koble en lampe på barnerommet til en tidsbryter, slik at lyset slukker en stund etter at barnet vanligvis har sovnet. Da er det naturligvis mørkt hvis barnet våkner om natten, men det finnes det en smart løsning på.

En bevegelsesføler er en bryter som slår på strøm når den registrerer bevegelse. Hvis du kobler den til en lyskilde på barnerommet kan lyset bli slått på automatisk hvis barnet våkner og går ut av sengen. En enkel løsning som gir barnet trygghet. Du kan også justere lysnivået med en dimmer, så de kan sovne til dempet belysning.

En bevegelsesføler gir ekstra trygghet til barna. Kombiner det med en dimmer, så får du regulert lyset etter behov.

Lag en lyssti

En belysningsidé som er god for både barn og voksne er å legge opp en ”lyssti” mellom soverommet og badet. Det er jo for å gå på badet at de fleste av oss våkner om natten. Lysstien kan bestå av forholdsvis svake lyskilder – sterke nok til at barnet finner veien uten å snuble, men ikke så sterke at det våkner for mye når det kommer rett fra sengen og skal tilbake dit igjen for å sove videre.

Helt ideelt er det kanskje hvis lysstien slås på av en bevegelsesføler, slik at lyset bare er på akkurat når det trengs. 

ELKO Plus bevegelsesføler kommer i tre farger, og passer i seks rammer i naturmaterialer.

Slik får du akkurat

det lyset du ønsker deg

Savner du å ha litt bedre lys hjemme, for eksempel når du skal lese eller gjøre rent? Disse løsningene gjøre det enkelt å skape riktig stemning.

SE HELE SAKEN

Gode alene,

best sammen!

Mange barn liker ikke å ha det helt mørkt når de skal sove. En liten nattlampe kan gi den gode tryggheten hvis barnet våkner om natten.

SE HELE SAKEN

Det gode

stemningslyset

Kjøkken- og spisestuebord gjør ofte ekstratjeneste som familiens arbeidsplasser. Der er det fint å ha godt lys.

SE HELE SAKEN

BEDRIFT / NÆRING

Av&på samarbeider med flere av eiendomsutviklerne i Ringerike, Hole og Jevnaker. Quatassum doluptia eum aut assit anihill accatenducil.

Ga. Sunt provid quamuscitiis et eum dent et quas cus inctet eum none dolliam fugitatae eostia qui doluptat. Ibus dolorro dis dolliat aquosam et faceatque volorum et omni cum quam ut porro ma dis nobis si utectem re re laborporest aut adi quos eum faccus re listo dolora vid est od que optatia ssintur alic tem corepro tem volorectium.

SE HELE SAKEN

Vi er medlem av

Elkonor