ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy

Et kjøkken med landlig interiør vitner om gammeldags lun hygge. Samtidig møter det de moderne kravene til komfort og praktiske løsninger.

Det moderne landlige kjøkkenet er et hyggelig sted å være, og uttrykker en livsstil som vi setter pris på i Skandinavia. En liten idyll som gir signaler om overskudd og familiekos. Her får du hyggen, uten å vike for moderne løsninger.

Hva er det med landkjøkkenet?

Hva gjør et kjøkken til et landkjøkken? De typiske kjennetegnene er dører med fylling eller innfreste detaljer kombinert med vitrineskap. Benkeplate i tre tilfører stilen varme, mens hvitevarer i stålutførelse gir kjøkkenet en moderne touch.

I det moderne landkjøkkenet kan også kjøkkenredskaper og utstyr være med på å skape atmosfære.

Hvorfor ikke vise frem det fine porselenet? Det gir kjøkkenet litt ekstra personlighet. Foto: HTH.

Godt arbeidslys i landlige omgivelser

Et landlig kjøkken er ikke for alle, men stilen passer perfekt til familiekjøkkenet. Her står mye aktivitet og matlaging på programmet, hver eneste dag. Da gjelder det å ha godt arbeidslys når maten skal tilberedes.

Viktigst er det å ha gode lyskilder over benk, vask og komfyr. Her kan du bruke nye downlights fra ELKO Bright-serien, som passer sammen med det andre el-materiellet du har hjemme. Koble på en dimmer i ELKO Plus-utførelse, og du har i tillegg mulighet til å justere belysningen etter behov.

ELKO Plus dimmere, kombinert med ELKO Bright downlights eller hengende armatur gir en moderne touch til et landlig kjøkken. Foto: ELKO / HTH.

Designmateriell i alle ledd

Det er ikke alltid lett å finne lamper og el-materiell som passer sammen. Med Bright-serien får du endelig produkter som enkelt kan kombineres med eksisterende rammer fra ELKO.

Du kan velge mellom armaturer i tre ulike farger, og sette på rammer fra designseriene ELKO PLUS, ELKO Plus OPTION og RS16. Det betyr at du kan få rammer i alt fra glass og skifer til aluminium og stål. En perfekt måte å gi landkjøkkenet et morderne uttrykk på.

Rammene fra ELKO gjør at belysningen virkelig går i ett med resten av interiøret.

 

Lyst på et

trendy og praktisk kjøkken?

Drømmekjøkkenet er rett rundt hjørnet. Her er tingene du bør huske på til oppussing.

SE HELE SAKEN

Slik velger du

riktig kjøkken­belysning

Boligens mest brukte rom er også det vanskeligste å belyse. Heldigvis finnes det løsninger som både lyser opp og setter stemning på kjøkkenet.

SE HELE SAKEN

Gjør

Kjøkken­belysningen ny

Skal du pusse opp kjøkkenet? Ikke glem det elektriske materiellet – det er enklere enn du tror å bytte det ut.

SE HELE SAKEN

Vi er medlem av

Elkonor