ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy

Entreen er et av de viktigste rommene i huset. Derfor er det ekstra viktig at den fyller alle dine behov – selv de du ikke har tenkt på.

Gangen er det siste rommet du ser før du går på jobb, og det første som møter deg når du kommer hjem. Men hvor ofte synes du det er hyggelig å tilbringe tid her?

Vi viser deg tre ting som gjør gangen til et hyggelig område å komme hjem til.

Les også: Få oversikt i entreen

1)Varme i gulvet

Uansett sesong er det duket for våte og kalde dager. Da er det ekstra godt å komme hjem til et varmt gulv, som tørker skotøyet for deg. Men, som vi alle vet – det blir fort dyrt å la varmekablene i gulvet stå på for fullt til enhver tid.

ELKO Super TR er en termostat som følger din egen klokke. Du kan selv legge inn tidspunkter for når ingen er hjemmet, så du slipper å varme opp huset når det står tomt. Velg ønsket temperatur, og ELKO Super TR gjør resten.

Har du allerede temperaturmåler innstøpt i gulvet? ELKO Super TR tar selvfølgelig også andre produsenters gulvfølere, slik at du slipper å skifte dem ut.

ELKO Super TR er termostaten og regulatoren som tilpasser seg din hverdag.

2) Justerbart lys

Rot har en lei tendens til å samle seg i gangen. Blant rotet finner vi skolesekker, votter, sko og jakker i en sann røre, og har du mistet nøklene finner du de helt sikkert et sted under alt dette. Dette er et rom som helst skal være innbydende og funksjonelt, men hvor orden kan være en utfordring. Det er på tide å rydde opp, og da trenger du fleksibelt lys.

Innfelte downlights er en moderne og diskret måte å belyse gangen på. Kombiner dette med en dimmer, og du kan justere lyset etter humør og behov. Skru opp lysstyrken når du skal lete etter noe, og skru det ned når du trenger en myk, behagelig start på dagen.

ELKO Plus dimmer i sort gjør seg godt på veggen, og gir fleksibel belysning.

3) Stil i alle ledd

Har du noen gang tenkt at entreen med de mørke veggene hadde vært finere med mørke lysbrytere? Eller hatt en lavere bygghøyde? Det er heldigvis enkelt å få til.

ELKO Plus-serien er en serie el-materiell, som blant annet består av dimmere, termostater og lysbrytere. De kommer i hvit, sort og aluminium, og passer derfor til alle typer veggfarger. ELKO Plus-produktene er også lavtbyggende, som betyr at de aldri stikker ut mer enn 11 millimeter.

Alle ELKO Plus-produkter kan også kombineres med rammer fra ELKO Plus Option-serien. Her kan du velge mellom seks forskjellige rammer i naturmaterialene glass, skifer og stål. Noe for enhver smak!

Velg ramme og el-materiell etter resten av huset. Her ser du ELKO Plus lysbryter i hvit, med stålutførelse i rammen.

Slik får du

oversikten i entreen

Smart oppbevaring og funksjonell belysning danner grunnlaget for et ryddig hjem.

SE HELE SAKEN

Slik velger du

riktig kjøkken­belysning

Boligens mest brukte rom er også det vanskeligste å belyse. Heldigvis finnes det løsninger som både lyser opp og setter stemning på kjøkkenet.

SE HELE SAKEN

Skap en trygg

atmosfære på barnerommet

De morsomste rommene å pusse opp tilhører familiens minste. Her kan du leke deg med mønstrete tapet, fargerik maling eller spennende møbler. Men har du husket at også de minste trenger godt lys?

SE HELE SAKEN

Vi er medlem av

Elkonor