ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy

Her er løsningene som gir deg dempet og behagelig lys om natten, og skikkelig godt lys når du skal sminke deg på morgenen.

Her er løsningene som gir deg dempet og behagelig lys om natten, og skikkelig godt lys når du skal sminke deg på morgenen.

En lys start på dagen med ELKO Bright

Downlights er et sikkert valg for deg som trenger god og oversiktlig belysning. Gå for en stilren variant i ELKO Bright-serien! Her får du innfelte downlights som passer perfekt til resten av interiøret.

Bright downlights kommer i fargene sort, grått og hvitt, og passer dermed flott til annet ELKO Plus-materiell. I tillegg har de LED-pærer, som utvikler vesentlig mindre varme enn tradisjonelle halogenpærer. Samtidig er de tryggere å montere direkte i brennbart materiale.

Downlights samlet på rekke i ramme kan gi en stilfull effekt. Foto: ELKO

Ikke glem dimmeren

Belysningen bør være enkel å dimme ned for rolige stunder, samtidig som det er praktisk å ha godt med lys for travle morgenstunder. ELKO Plus dimmer gir deg fleksibel belysning, for å gi deg en stemningsfull og fin stund på badet.

Dimmeren kan enkelt kombineres med ELKO Bright-serien. Da får du samme strømlinjeformede design over alt det elektriske materiellet – og du kan til og med matche rammene til resten av interiøret!

Få dimmere på badet – da blir hverdagen enda mer praktisk! Foto: ELKO.

Belysning montert på veggen

Belysning montert over eller ved siden av speilet er en enkel og praktisk løsning.

Du får godt lys når du ser deg i speilet. Mange armaturer for speil har i tillegg elektrisk uttak for hårføner, krølltang og så videre. Veggmonterte lyskilder på badet kan også gi et dempet og stemningsskapende lys.

Interiøret som sluker lys

Vegger og innredning vil alltid ha litt å si for hvor mye lys du trenger. Visste du for eksempel at mørke fliser, for eksempel på gulvet, sluker lys? Samtidig vil lyse farger reflektere og redusere behovet for belysning.

Tenk nøye gjennom innredningen og interiøret. Har du kanskje et høyskap eller et dusjkabinett som blokkerer lyset? Da må du kanskje gå for noe annet enn en symmetrisk plassering av downlights.

 

Bedre

varmestyring på badet

Moderne termostater har mange praktiske og økonomiske fordeler. Heldigvis er det enkelt å installere også!

SE HELE SAKEN

Få behagelig

baderoms­belysning

Du kommer inn på badet om morgenen, slår på lyset – og kniper øynene igjen siden det er så lyst. Hvorfor ikke starte dagen på en bedre måte?

SE HELE SAKEN

Få et

baderom i spaklasse

Gjør badet til din personlige oase. Alt du trenger er stemningsskapende belysning og varme gulvfliser.

SE HELE SAKEN

Vi er medlem av

Elkonor