ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy

Moderne termostater har mange praktiske og økonomiske fordeler. Heldigvis er det enkelt å installere også!

I de aller fleste hjem er det en termostat som regulerer varmen på badet. Ofte en enkel tre-trinns bryter av eldre årgang. Den gjør nok jobben sin, men er du klar over at den enkelt kan skiftes ut med en termostat som ikke bare kan finstilles mye mer nøyaktig, men som også kan spare strøm?

Les også: Få et baderom i spaklasse

Kan forhåndsinnstilles

ELKO Super TR er både termostat og varmeregulator. Den lar deg stille inn den temperaturen du ønsker helt nøyaktig. Temperaturen kan forhåndsinnstilles så den er riktig når du er hjemme, og senket når boligen står tom. Du får maksimal komfort, samtidig som strømforbruket reduseres.

Super TR er en termostat og regulator som passer alle hjem. Foto: ELKO.

Har du allerede temperaturføler støpt inn i gulvet fra før av, er dette null problem: ELKO Super TR tar også andre produsenters gulvfølere, så vel som sin egen. Da slipper du å skifte de ut, med alt arbeidet det medfører.

Med disse egenskapene vil ELKO Super TR ikke bare hjelpe deg å redusere strømforbruket. Den kan også gi bedre regulering av varmen, slik at temperaturen er slik du ønsker det til enhver tid.

Kan styre alt

Uansett hva som er installert fra før, kan du skifte ut den gamle termostaten med en ELKO Super TR. Den kan styre både varmeovner, varmekabler, varmefolie og andre varmekilder, og har funksjoner som dekker de aller fleste behov.

For eksempel innebygd romføler, valg av forskjellige gulvfølere, ukeprogram og hurtiginnstilling for dag- eller nattsenking av temperaturen. Innstillingsmenyen en enkel og selvforklarende, med klokkefunksjon, dato og justerbar lysstyrke i fargedisplayet.

ELKO Super TR gjør både morgen og kveld enklere. Foto: ELKO.

Stilig design

ELKO Super TR leveres i både i polarhvit ELKO RS16 utførelse, og i ELKO Plus design. Velger du ELKO Plus kan du oppgradere termostaten ytterligere med en ELKO Plus Option ramme i foredlede naturmaterialer. Det er med på å heve interiøret ditt.

ELKO Super TR er perfekt til baderom og entreer. Se hvordan det kan fungere hos deg!

Hvilket lys passer

best på badet?

Her er løsningene som gir deg dempet og behagelig lys om natten, og skikkelig godt lys når du skal sminke deg på morgenen.

SE HELE SAKEN

Få behagelig

baderoms­belysning

Du kommer inn på badet om morgenen, slår på lyset – og kniper øynene igjen siden det er så lyst. Hvorfor ikke starte dagen på en bedre måte?

SE HELE SAKEN

Få et

baderom i spaklasse

Gjør badet til din personlige oase. Alt du trenger er stemningsskapende belysning og varme gulvfliser.

SE HELE SAKEN

Vi er medlem av

Elkonor